Targu-Jiu Bike-Fest

Targu-Jiu Bike-Fest

Targu-Jiu Bike Fest - Distractie, Concursuri MTB si Muzica Live

Concursul de biciclete și decernarea premiillor

10:00 – 14:00 Concursuri mountain bike „Targu-Jiu Bike Fest”; Organizează CNIPT Târgu Jiu, Asociația Trix Bike și Primăria Târgu Jiu;

Concurs MTB XC  (Concurs pe un traseu cu o lungime de 36 km si diferenta totala de nivel de 300 m ce poate fi abordat de majoritatea biciclistilor cu o conditie buna.)
Concurs kids & family (Concurs pentru copii si parinti, pe un tarseu lung de 6 km si cu o diferenta de nivel de aproximativ 50m. Varsta minima 12 ani !)


  • Pentru MTB XC se vor premia primii 3 clasati pe 3 grupe de varsta 16-30 / 30-45 / 45+ , feminin si masculin. (18 premii)
  • La family (copii/parinti) se vor premia primii 3 clasati (fete sau baieti) indiferent de varsta ! Varsta minima copii: 12 ani.

Important *** Concurentii sub varsta de 18 ani trebuie sa aiba acceptul parintilor in scris (semnatura pe formularul de inscriere prin care-si dau acordul ca au luat la cunostinta termenii si conditile competitiei )

Premiile vor fi exclusiv in bani. Tombola va fi cu echipamente si/sau piese pentru biciclete.

Valoarea premiilor (feminin/masculin – 3 grupe de varsta):

  • Loc I  – 600 lei
  • Loc II – 300 lei
  • Loc III –  200 lei

Nota:

  1. in cazul in care exista mai putin de 3 concurenti pentru fiecare grupa de varsta (MTB XC), premiile neacordate vor fi “redirectate” catre alte grupe ca premii suplimentare, in valoare minima de 40 de lei
  2. pentru concursul kids & family este necesara inscrierea a minim 5 echipe (parinti/copii), altfel concursul nu se va mai tine pentru aceasta grupa. Organizatori-si rezerva dreptul de redirectionare a premiilor spre alte grupe de concurenti, ptr premii speciale.

Suma pentru inscriere la fata locului:

  • Concurs MTB XC – 50 lei
  • Concurs kids & family – 30 lei

Inscrierile se pot face la fata locului Vineri 4 August intre orele 12-19 si Sambata 5 August intre orele 8:00 – 9:45.


Pentru mai multe informatii despre concursuri va rugam sa reveniti periodic pe aceasta pagina. Mai multe detalii vor apare pe site pana la data inceperii festivalului.

Festivitatile de premiere vor avea loc Sambata, inaintea concertului de muzica!

Nota:
Lista de concursuri distractive este prezentata informativ, ea poate suferi modificari, adaugari sau eliminari.

ORGANIZATORI, PARTENERI si SPONSORI